NEVŞEHİR / KOZAKLI - Kozaklı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Haz

Okulumuza yapılacak halı saha için yer belirlemek üzere belediye başkanımız sn.Akif Kabukcuoğlu okulumuz ziyaret etmiştir.

Haz

Okulumuzda düzenlenen şiir dinletisi etkinlik çalışmasında emeği geçen Türkçe öğretmenlerimizden Derya Gören ve Tuba Asil'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Futbol turnuvasını kazanan  8-A sınıfını tebrik ederiz.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen matematik öğretmenimiz Ebru Çelik'e teşekkür ederiz.

May

Kariyer günleri kapsamında ilçe toplum sağlığı merkezi hekimimiz öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundu.

May

"Kariyer Günleri" kapsamında Jandarma Karakol Komutanı Yavuz Alpak, 13 Mayıs 2022 Cuma günü okulumuzda 8. sınıf öğrencileri ile görüştü.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemiz kapalı spor salonunda kutlandı.Bisiklet sürme yarışmasında okulumuz birinci oldu.

Nis

28 mart-1 nisan kütüphane hastası dolayısıyla okulumuz öğrencileri ilçe halk kütüphanesini ziyaret ettiler

Mrt

Etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Yıldönümü programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı 'nın Kabulü'nün yıldönümü programına gösterdikleri  ilgiden dolayı ilçe Kaymakamımız Sn. Kerem Yüce ve ilçe  Belediye Başkanımız  Sn. Av. Akif KABUKCUOĞLU 'na teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÜLKER ve 7. sınıfların Wild Animals adlı çalışması

Kas

Kas

Okulumuz Öğrencilerine diyabet eğitimi verildi. Diyabetten korunma yolları anlatıldı.