NEVŞEHİR / KOZAKLI - Kozaklı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Kozaklı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Bahçelievler Mahallesi
Başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek,çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak,Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlarını gerçekleştirmek,öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak,bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Başarılar
SPORTİF BAŞARILAR 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Nevşehir´de düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvasında Yıldız Kızlar´da Kozaklı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu şampiyon olmuştur. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Nevşehir´de düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvasında Yıldız Kızlar´da okulumuz il ikincisi olmuştur. 2014-2015 öğretim yılında yıldız kızlar masa tenisi turnuvasında Nevşehir şampiyonu olmuştur. AKADEMİK BAŞARILARIMIZ 2013-2014 Öğretim yılında 72 mezunumuzdan yedisi Fen Lisesi, dördü sosyal bilimler lisesi beşi üst düzey Anadolu liselerine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli
08:30--15:25
İlçe merkezinden yürüme mesafesindedir.
Taşımalı öğrenciler için servis vardır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz Nevşehir il merkezine ve Kayseri merkeze 90 km uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezindedir